Onze diensten

 

Volgens C-ICT Solutions moet de ICT gewoon werken en voor je werken, dat is wat je ervan verwacht. Volkomen terecht, want ICT moet geruisloos op de achtergrond gewoon functioneren. Zonder verstoring of andere ergernissen. Zo ingericht dat er efficiënt en effectief gewerkt kan worden voor een redelijke prijs. Hieronder staat een opsomming van onze diensten. Neem contact met ons op om onze ICT oplossing te ervaren!

Office365

Office 365 is het Office pakket dat als publieke cloud dienst door Microsoft wordt geleverd. Zodat uw medewerkers effectief, efficiënt maar bovenal productief overal en online laat werken. Office365 heeft wel een omslag model en daarom is het handig om dit goed te bespreken en volledig aan te passen naar uw wensen.

Werkplekken beheer

Uiteindelijk draait het allemaal om de werkplek. Daar merk je of aan alle randvoorwaarden is voldaan. De werkelijke ervaring van een goed functionerende ICT automatisering ligt naar ons idee dan ook aan het het eind: de werkplek.

ICT Beveiliging

De ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Dat geldt ook voor de beveiliging en veiligheid van uw bedrijfsinformatie en ICT-infrastructuur. Daarbij maakt het niet uit of deze bij u op locatie staat of in de cloud. Beveiliging is vandaag de dag niet meer een los product of een enkelvoudige oplossing. Kunnen wij een scan uitvoeren op uw beveiliging of een second opinion?

Connectiviteit

Internetverbindingen leveren wij door heel Nederland via ADSL, SDSL, VDSL en Glasvezel. Daarvoor maken we gebruik van diverse netwerken, zoals die van KPN, Tele2 en BBned. Zo garanderen we de kwaliteit en beschikbaarheid van onze internetverbindingen. Bespreek met ons naar de opties op uw adres.

Telefonie

Als u bij ons een VoIP/Telefonie aansluiting afneemt heeft u geen analoge of ISDN-telefoonlijnen meer nodig, maar kunt u bellen via uw (breedband) internetverbinding, met een VoIP/Telefonie aansluiting via ons bespaart u direct op uw abonnementskosten. Bespreek het nu met ons zodat er een passend pakket samengesteld kan worden die totaal aansluit op de wensen uw van bedrijf

Server beheer

In de dagelijkse gang van zaken bent u afhankelijk van uw bedrijfsservers op het gebied van opslag, software of gebruikers beheer. Het is daarom van groot belang dat u er van op aan kunt dat deze servers blijven werken en dat eventuele problemen snel worden aangepakt. Laten we dit samen bespreken zodat we ook hier een passende oplossing kunnen bieden.

 


Teruggebeld worden?

Vul hier uw naam en nummer in en wij bellen u terug.C-ICT Solutions C-ICT Solutions
Eemnesserweg 120
1221EB Hilversum
T: 035-3030908
KvK: 559.09.183
BTW NR: NL065437846B01
Copyright 2009 - 2017 C-ICT Solutions - Disclaimer - Algemene Voorwaarden