Vacature overzicht

 

Wij zoeken een klantvriendelijke, communicatieve en service minded servicedesk medewerker

Als medewerker Servicedesk ondersteun je eindgebruikers op het gebied van ICT. Jij bent het aanspreekpunt voor alle ICT-services. Als servicedeskmedewerker zorg je voor het zorgvuldig aannemen, in behandeling nemen en zo snel mogelijk verhelpen van technische en/of functionele storingen. Ter ondersteuning kun je gebruik maken van een knowledge base, waarin oplossingen voor de meest voorkomende problemen te vinden zijn. Je beantwoordt vragen en verzoeken van eindgebruikers. Daarnaast analyseer en behandel je continu de technische en functionele storingen, vragen en verzoeken. Je bent zelfstandig, en kunt werken met voldoende inzicht om raakvlakken met de omgeving (zoals klant, collega’s, 3e lijnsoplosgroepen) te onderkennen en daarmee rekening te houden.Tot slot de klant moet tevreden worden gehouden en dat moet ook een eigenschap zijn.

  • Je hebt MBO-niveau 4.
  • Je hebt minimaal één tot drie jaar werkervaring in een complexe ICT-beheeromgeving. Je hebt ervaring met het opstellen, bewaken en aanpassen van processen en procedures.
  • Je hebt kennis van en ervaring met Windows 2003, 2008 en 2012 server, Windows XP en Windows 7 workstation, AD, Microsoft Exchange 2003 en 2010, DFS, VMware, Hyper-V en Microsoft Office-producten. 

Wat vinden wij een pre:

  • Rijbewijs B

 Reageer nu door een email sturen met daarin je motivatie en je C.V. naar hr@c-ict.com


Teruggebeld worden?

Vul hier uw naam en nummer in en wij bellen u terug.C-ICT Solutions C-ICT Solutions
Eemnesserweg 120
1221EB Hilversum
T: 035-3030908
KvK: 559.09.183
BTW NR: NL065437846B01
Copyright 2009 - 2017 C-ICT Solutions - Disclaimer - Algemene Voorwaarden